Silverstone

TTLift

Omni

Trukkien varaosat

Tampereen Trukki-Tarvike Oy
Multi System Power

Vehnämyllynkatu 2
33560 Tampere
puh. 03-356 1951
fax. 03-356 1953
trukki-tarvike@yritys.soon.fi

Pumppukärryt

Haarukkavaunu Pikanosto 2300 kg

Pikanostolla varustettu haarukkavaunu, joka nostaa kuormalavan yhdellä pumppauksella. Erittäin suosittu, huoltovapaa vaunu, jonka tukeva rakenne ja harkittu muotoilu takaa pitkän käyttöiän. Varustettu ohivirtausventtiilillä ylikuorman estämiseksi, huoltovapaat heloitukset ja laakerit (RS). Kynnyspyörät kuormapyörien edessä ja takana. Vakiona kumipintaiset ohjauspyörät. Nosto 25/10 mm/isku (pikanosto <150 kg / normaali >150 kg). Kapasiteetti 2000 kg.

Pumppukärry, pikanosto 2300 kg

Haarukkavaunu Heavy-Duty 2500 kg

Haarukkavaunu perusnostolla raskaiden kuormien keveään käsittelyyn. Erikoisvahvisteinen, huoltovapaa vaunu kovaan ja raskaaseen käyttöön. Varustettu ohivirtausventtiilillä ylikuorman estämiseksi, huoltovapaat heloitukset ja laakerit (RS) sekä 13 rasvanippaa takaavat erittäin pitkän käyttöiän. Suljettu hydrauliikkaöljyn kierto. Yksiosainen pumpun pesä. Kynnyspyörät kuormapyörien edessä ja takana. Nosto 7 mm/isku. Kapasiteetti 2500 kg.

Pumppukärry Heavy-Duty 2500 kg

Erikoishaarukkavaunut Ruostumaton/Galvanoitu/Matala 2000 kg

Haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppukärry vaativiin märkiin ja syövyttäviin olosuhteisiin. Ainoa oikea vaihtoehto liha-, kala-, ruoka- ja meijeriteollisuuteen sekä muihin syövyttäviin olosuhteisiin. Vaunun kaikki osat kuten hydrauliikkayksikkö, runko, haarukat, kädensijat, aisa, holkit, laakerit, sokat, pultit jne. ovat ruostumatonta terästä. Vaunun pitkälle käyttöiälle tärkeitä yksityiskohtia: rajoitinventtiili, huoltovapaat heloitukset/ laakeroinnit, suljettu hydrauliikka ja 13 rasvanippaa. Vain nylonpyörillä. Kapasiteetti 2000 kg. (Teräslaatu AISI 316 / EN 1.4401).

“Matalaprofiilisen” pumppukärryn haarukoiden alin korkeus on vain 55mm. Soveltuu matalille kuormalavoille sekä koneiden ja laitteiden siirtoon. Erikoisvahvistetut, matalat haarukat, joissa kynnyspyörät on korvattu liukukappaleilla. Vain polyuretaanipyörillä. Kapasiteetti 2000 kg.

Galvanoitu pumppukärry on tietyissä olosuhteissa edullisempi vaihtoehto haponkestävälle. Kuumagalvanointi “paikkaa” mekaaniset naarmut ja estää osaltaan korroosiota. Sama varustus kun haponkestävässä vaunussa mutta ilman rasvanippoja. Vain nylonpyörillä. Kapasiteetti 2000 kg.

Erikoispumppukärryt

Vaakavaunu Elektroninen vaaka 2000 kg

Vaa’alla varustettu pumppukärry moneen käyttöön. Käytettäessä tavallisena haarukkavaununa sekä liikkuvana vaakana säästyy valtava määrä työtä ja tehokkuus nousee uudelle tasolle. Punnitustaso antureineen on turvallisesti asennettu runkoon. Neljä anturia antaa luotettavan tuloksen epätasaisillekin kuormille.

Vaa'alla varustettu pumppukärry

Akkukäyttöiset lavansiirtovaunut 2000 kg

Raskaaseen käyttöön tarkoitetut lavansiirtovaunut tarjoavat yhtenäiset edut: a) kevyt, jouhea hallinta, b) tehokkaat moottorit, c) tehokkaimmat akut vakiona, d) kompakti muotoilu sekä pienet ulkomitat kapeisiin käytäviin ja ketteryyttä vaativiin tilanteisiin. Kaikissa vaunuissa hallintalaitteet integroituina ohjauskahvaan. Eurooppalaisvalmisteiset vetopyörät, vaihteistot ja sähkökomponentit takaavat turvallisen ja luotettavan käytön sekä pitkän, huolettoman käyttöiän ja enemmän työtunteja latausväliä kohden.

Käyden ajettava ajo- ja nostomoottorilla 2000 kg

Täysin moottoroidun TE20S vaunun hallinta ja käyttö on kevyttä ja mukavaa pitkän ohjausvarren, sähkötoimisen noston ja edistyksellisen elektroniikan ansiosta. CURTIS 1207A ohjelmoitava ohjausyksikkö takaa portaattoman nopeudensäädön, tasaisen jarrutuksen ja akkua säästävän lataustoiminnan. Tehokas akku 210Ah/24V. Kapasiteetti 2000 kg @ 600 mm.

Akkukäyttöinen lavansiirtovaunu

Akkukäyttöiset lavansiirtovaunut 1500 kg / 2000 kg

Seisten ajettava 2000 kg

Täysin moottoroidun EK20B vaunun muotoilussa on huomioitu ketteryys ja käytännöllisyys sekä suuri, 2000 kg:n kapasiteetti. Ajoläpän hyöty korostuu suurissa varastoissa joissa kuljetusmatkat ovat pitkiä. Läpän saranointi mahdollistaa käytön ahtaammissakin paikoissa. Hallintalaitteet ovat ohjausvarressa. Varusteina mm. Curtisin ohjausyksikkö, käyttötunti- ja varausmittarit sekä tehokas trukkiakku ja ajoläppä.

Käyden ajettava 1500 kg

EB15B on kompaktin muotoilunsa ansiosta parhaimmillaan ahtaissa tiloissa. Se on pienen kääntöympyränsä ansiosta kätevä auton lavalla, lastauslaiturilla, varastossa ja tuotantotiloissa. Ohjausvarsi on paremman näkyvyyden ja hallinnan helpottamiseksi asennettu oikealle puolelle. Hallintalaitteet ovat ohjausvarressa. Varusteina mm. Curtisin ohjausyksikkö, käyttötunti- ja varausmittarit sekä tehokas trukkiakku.

Akkukäyttöinen lavansiirtovaunu

Saksihaarukkavaunut Käsi- ja Akkukäyttöiset / 1000 kg

Saksihaarukkavaunu on kolme laitetta yhdessä vaunussa; pumppukärry, säädettävä työtaso ja nostopöytä. Nämä ominaisuudet tekevät saksivaunusta erittäin monipuolisen työkalun, jota usein käytetään ergonomisena nostoapuna ja - tasona ennaltaehkäisemään selkävaivoja toistuvia tai raskaita nostoliikkeitä vaativissa tehtävissä. Käsipumpulla varustetuissa saksivaunuissa on automaattisesti kytkeytyvä pikanostotoiminto raskaita taakkoja nostettaessa. Turvallisuutta lisäävä laskunopeuden automaattinen säädin. Saksivaunujen tukeva perusrakenne takaa pitkän käyttöiän. Laitteessa on edessä ja takana tukijalat, jotka asettuvat alustaa vasten nostokorkeuden ylittäessä 400 mm, sisäänrakennettu ylikuormituksen suojaventtiili, huoltovapaat liukupinnat ja laakerit (RS). Suljettu hydrauliikka ja ohitusventtiilillä varustettu pumppu. Ergonominen, pehmeä kahva. Pyörät polyuretaania.

Saksihaarukkavaunu Matala rakenne/Pikanosto/Käsikäyttöinen

Kompakti ja matalarakenteinen, 2-osaisella teleskooppisella nostomännällä varustettu vaunu. Automaattisesti kytkeytyvä pikanostotoiminto 150 kg:n kuormaan asti. Saatavilla 1150 ja 1500 mm:n haarukkapituuksilla.

Saksihaarukkavaunu Akkukäyttöinen

Akkukäyttöisyys tekee haarukkanostimen käytöstä mukavan kaikissa tilanteissa. Akku- ja moottorikotelo on sijoitettu nostosylinterin ja rungon väliin, joten vaunun kokonaismitta on lyhyempi ja käyttö mukavampaa sekä turvallisempaa. Tässä mallissa on suurin akku vakiona (60Ah/12V) sallien siten suuren työtuntimäärän yhdellä latauksella. SE1056 mallissa on nopea nosto ja lasku. Luotettava HPI moottoriyksikkö Ranskasta. Laturi sisältyy. Laadukas nostin yksiosaisella nostomännällä.

Saksihaarukkavaunu Pikanosto/Käsikäyttöinen

Huippulaadukas ja suorituskykyinen nostin yksiosaisella nostomännällä ja korkealla ylärakenteella. Yksiosainen mäntä merkitsee suurempaa luotettavuutta. Vähemmän tiivisteitä – vähemmän vuotoja. Automaattisesti kytkeytyvä pikanosto alle 250 kg:n kuormilla. Saatavilla sekä akku- että käsikäyttöisenä.

Pumppukärryt, saksimalli, käsikäyttöinen