Silverstone

TTLift

Omni

Trukkien varaosat

Tampereen Trukki-Tarvike Oy
Multi System Power

Vehnämyllynkatu 2
33560 Tampere
puh. 03-356 1951
fax. 03-356 1953
trukki-tarvike@yritys.soon.fi

Pinoamisvaunut

Kevytnostimet Käsitoimiset 100-200 kg / Akkutoimiset 80-150 kg

Tuoteryhmässä on monikäyttöisiä kevyen materiaalinkäsittelyn helppokäyttöisiä pinoamisvaunuja sekä tasonostimia. Laitteet on suunniteltu ennaltaehkäisemään selkävaivoja kaikentyyppisissä lattiasta pään korkeudelle asti tapahtuvissa nostotöissä. Tämä nykyaikainen nostamisen apuväline on todellinen ratkaisu ahtaisiin tiloihin. Tyypillisiä kohteita ovat laitokset, lääke- ja elintarviketuotanto, sairaalat, apteekit, kirjastot, myymälät, toimistot jne. Perusrakenne: a) teräsprofiilista hitsattu runkorakenne, b) jälkiä jättämättömät pyörät jalkajarrulla, c) huippukompakti masto, d) pikavaihtoliittimet, e) akku- tai käsitoiminen nosto ja lasku, e) laiteliittimet sisältäen nostohaarukat ja tasolevyn. Lisälaitteet: rullapiikki/kaksoispiikki, kelan pyörittäjä, V-tuki jne. CE hyväksytty EN1757 mukaisesti.

Käsitoimiset nostin-/ pinoamisvaunut

Käsitoiminen, varustettu nopealla ja tarkalla vaijerivinssillä. Automaattinen jarrujärjestelmä takaa turvallisen laskun. Liikuttamista helpottavat pitkät kahvat.

Akkutoimiset nostin-/pinoamisvaunut

Nosto ja lasku sähkömoottorilla, ketjuvälitteinen, tarkka mikroprosessoriohjaus pehmentää nostoa ja laskua, sähköinen ylikuormitussuoja, kaapelivälitteinen kaukokäyttö, huoltovapaa akku, älykäs latauslaite, verkkokaapeli (2 m), latauskaapeli (2 m). Liikuttamista helpottavat pitkät kahvat.

Pinoamisvaunu, kevyt malli

Minipinkkarit vinssillä Käsikäyttö 120 kg

Minipinkkari on erittäin kevyt suhteessa 120 kg:n nostokykyynsä sekä erittäin kätevä ja helppokäyttöinen. Kompakti ja monipuolinen rakenne on tehnyt laitteen suosituksi monessa kevyen materiaalinsiirron kohteessa. Tyypillisiä kohteita ovat marketit, toimistot, varastot, myymälät ja muut ahtaat tilat.

Varustuksena säädettävät haarukat puolilavalle, käsivinssi nostoon ja laskuun, pitkän käyttöiän takaavat huoltovapaat laakeroinnit (RS). Pitkät kahvat turvalliseen hallintaan. Isot kumipyörät ja pienet kääntöpyörät edessä, käsitoiminen jarru. Kapasiteetti 120 kg.

Pinoamisvaunu, minimalli, käsikäyttöinen

Minipinkkari Käsi- ja Akkukäyttö 400 kg

Hydraulinen minipinkkari on varustettu kiinteillä haarukoilla ja lisäksi kovakromatulla pöytätasolla monipuolista käyttöä varten. Minipinkkarilla voi käsitellä puolilavoja sekä käyttää sitä liikkuvana nostopöytänä. Sivuun käännettävä jalkapumppu nostoon sekä käsikäyttöinen laskuvipu. Tai vieläkin ergonomisempi moottoroitu versio varustettuna 74Ah/12V akulla, laturilla ja moottoripumpulla. Pitkän käyttöiän takaamiseksi sisäänrakennettu ohitusventtiili ylikuormituksen estämiseksi, huoltovapaa laakerointi ja suljettu hydrauliikkajärjestelmä. Kunnolliset otetangot turvalliseen hallintaan. Jalkajarrut kääntöpyörissä. Pyörät polyuretaania. Kapasiteetti 4

Pinoamisvaunu, minimalli, käsi- tai akkukäyttöinen

Käsikäyttöiset pinoamisvaunut Pikanosto / 1000 kg

Näissä teollisuus- ja varastokäyttöön tarkoitetuissa hydraulisissa pinoamisvaunuissa riittää nostovoimaa korkealle. Nosto käsivoimalla ohjausvarresta tai jalkapolkimella. Vanhanaikaisiin pumppuihin nähden sadan kilon kuormaan asti nelinkertainen nostonopeus edistyksellisillä, pikanostomekanismilla varustetuilla hydrauliikkapumpuilla (45 mm/isku 12,5 mm:n sijaan). Käytössä tuottavampi. Kuormalava nousee lattiasta vajaalla yhdellä pumppausliikkeellä. Nostokyky 1000 kg.

ES/MT pinkkareissa vahvistettu runkorakenne raskaita kuormia varten. Nostokorkeudesta riippuen yksi- tai kaksiosainen masto C-profiilisilla johteilla, tuplat nostoketjut sekä yksiosainen nostosylinteri, huoltovapaat rullat ja suojatut RS laakerit mastossa, kelkassa ja pyörissä. Suljettu hydrauliikka ja sisäänrakennettu ohivirtausventtiili ylikuormituksen estämiseksi takaavat pitkän ja ongelmattoman käyttöiän. Kuorma- ja ohjauspyörät aina nylonia.

Pinoamisvaunu, käsikäyttöinen

Muut pinoamisvaunut Käsikäyttö 800 kg / 1000 kg

Käsikäyttöinen pinoamisvaunu kaksoispumpulla

KS1015 / KS1023
Hyvän suosion saavuttaneessa pinontavaunussamme on kaksitoiminen hydrauliikkapumppu jonka ansiosta nosto on nopeampaa. Ohjauksen toimiessa ketjuvälitteisesti vetoaisasta, on laitteen hallinta kevyttä helppoa. Kääntösäde on täydet 180 astetta. CE hyväksytty normien EN1757 mukaisesti.

Pinoamisvaunu kaksoispumpulla

Sivulle kallistava pinoamisvaunu Käsikäytto

Käsikäyttöisen kallistusmekanismin avulla saadaan ergonomisesti parempi työasento ilman kurottamisia ja venytyksiä kauluslavaa purettaessa tai lastattaessa. Haarukat ovat kampimekanismilla kallistettavissa 20 astetta oikealle tai vasemmalle. Laite on varustettu automaattisella pikanostolla joka nelinkertaistaa nostonopeuden alle 150 kg:n kuormalla. CE hyväksytty EN1757normien mukaisesti.

Sivulle kallistava pinoamisvaunut

Käsikäyttöiset pinoamisvaunut akkunostolla / 1000 kg

MS sarjan pinontavaunut ovat akkutoimista nostomoottoria lukuun ottamatta yhteneviä ES/MT-sarjan pinontavaunujen kanssa. Korkean käyttöasteen ja jatkuvasti toistuvan nostotoiminnon tehtävät vaativat tehokasta, sähkötoimista pinoajaa. MS sarjan pinoaja on oikea valinta vaadittaessa korkeaa tuottavuutta ahtaissa tiloissa. MS-sarjan vaunuissa on kompakti rakenne ja pieni kääntösäde. Pitkän latausvälin ja suuren nostonopeuden takaa vakiovarusteena oleva valikoiman suurin akku. Kätevä ja helppo ohjaus tekee laitteesta turvallisen ja miellyttävän käyttää. Suurimmat nostokorkeudet ovat 1600, 2400 ja 3300 mm. Nylon pyörät. Nostokapasiteetti on 1000 kg. Hyväksytty EN1726-1:2001 CE merkinnällä.

Pitkän ja ongelmattoman käyttöiän takaavat MS-sarjan vaunujen vahvistettu runko, kaksiosainen Duplex-masto C profiilisilla johteilla, tuplat nostoketjut ja yksiosainen nostosylinteri, huoltovapaat heloitukset ja tiivistetyt RS-laakerit puomissa, kelkassa ja pyörissä.

Pinoamisvaunu, manuaali akkunosto

Ajettavat pinoamisvaunut 1500 kg / Nosto 2,90-4,50 m

Raskaansarjan teollisuus- ja varastokäyttöön tarkoitetut, ajoläpällä varustetut pinkkarit tarjoavat: a) parhaat tekniset arvot ja suorituskyvyn, b) mukavan ja turvallisen käytön, b) suorituskykyiset moottorit, c) tehokkaimmat akut, d) tiukan paketin ahtaisiin tiloihin. Kaikissa koneissa sama ergonominen monitoimikahva. Ajoyksikkö, hallintajärjestelmä, sähköiset komponentit ja vaihteisto eurooppalaisilta toimittajilta ovat takeena pitkälle ja huolettomalle käyttöiälle ja suuremmalle käyttötuntimäärälle latauskertaa kohti. Vaunu soveltuu kohteisiin joissa ajomatkat ovat pitkät ja käyttö jatkuvaa. Ajoläpän saranointi sallii myös ajon läppä ylhäällä ahtaissa tiloissa. FE/TS-sarjan kevyt ja tarkka ohjaus tekee käytöstä turvallisen. FE/TS-sarja on oikea valinta kun vaaditaan korkeaa tuottavuutta vaativissa olosuhteissa. Täyttää EN 1757-1:2001 standardin vaatimukset. CE merkitty.

Ajettava pinoamisvaunu

FE/TS-sarjan pinontavaunuissa on tukeva ja rakenteeltaan vahva runko jatkuvaan raskaiden kuormien käsittelyyn sekä kaksivaiheinen Duplex-masto tai kolmivaiheinen Triplex-masto vapaanostolla. Huoltokohteet sekä sulakkeet keskitetty ja helposti saavutettavissa. Ajomoottori ja vetopyörä sijoitettuna vaunun keskilinjaan. Vakiovarusteena tehokas (30Ah/24V) laturi ja suurin akku (240 Ah/24V). CURTIS 1207A mikroprosessori tekee ajosta mukavan ja pehmeän, mutta tarkan ja turvallisen. Seisontatasossa ja sivutuissa on pneumaattiset jouset. Pyörät polyuretaania.

Pinoamisvaunu Duplex-mastolla

Ajettavat pinoamisvaunut 1000 kg / Nosto 1,60-3,30 m

Monipuolinen valikoima läpältä seisten ajettavia tarjoaa: a) parhaat tekniset arvot, b) varman, tasaisen ajon, c) korkean vääntömomentin omaavat moottorit, d) kompakti muotoilu ahtaisiin tiloihin. Uusi vapaanäkömasto turvallisempaan ajoon. Kahvassa monipuoliset hallintalaitteet mukaan lukien helppolukuiset Curtisin käyttötunti- ja varausmittarit. Pitkät latausvälit ja käyttöikä perustuvat eurooppalaista alkuperää oleviin moottoreihin ja niiden hallintalaitteisiin sekä sähkökomponentteihin. Vaunu sopii käytettäväksi ahtaissakin tiloissa, koska sitä voi ajaa myös läppä ylhäällä. Hyväksytty EN1757 mukaisesti CE normein.

Ajettavat pinoamisvaunut 1000 kg, nosto 1,6 - 3,30 m