Silverstone

TTLift

Omni

Trukkien varaosat

Tampereen Trukki-Tarvike Oy
Multi System Power

Vehnämyllynkatu 2
33560 Tampere
puh. 03-356 1951
fax. 03-356 1953
trukki-tarvike@yritys.soon.fi

Nostopöydät ja puominostimet

Puominostimet Kokoon taittuva V-malli / U-malli EUR lavoille

Kaikissa malleissa kaksisuuntainen pikanostolla varustettu hydrauliikkapumppu jossa tarkka laskunopeuden säätö. Korkea nostokapasiteetti. Kaikissa nostimissa säädettävä puomin pituus ja nostokorkeus. Kromipinnoitetut nosto- ja pumppumännät. Sisäänrakennettu ylikuormitusventtiili. Pumppuvipu ja nostosylinteri kääntyvät 360o. Karkaistu nostokoukku. Kuormituksen kesto tarkastettu ennen toimitusta. Nostovoima 500-2000 kg. CE hyväksyntä voimassa olevien normien mukaisesti.

Kokoon taittuva nostin

Puominostimia työpajakäyttöön kahta mallia. V-muotoinen alusta. Monikäyttöinen laite kaikkiin raskaisiin nostoihin. Puomi säädettävissä kolmeen nostovoimaan ja pituuteen.

Nostin EUR -lavoille

Raskaaseen käyttöön suunniteltu puominostin. Mitoitettu siten, että Eurolava mahtuu jalasvarsien väliin (840 mm). Puomi säädettävissä neljään nostovoimaan ja pituuteen.

Puominostin

Kiinteät nostopöydät Sähköhydrauliset 1000-4000 kg

HW nostopöytäsarja on teollisuuskäyttöön soveltuvia, rakenteeltaan vahvoja kiinteään asennukseen tarkoitettuja nostopöytiä. Pöytien tukirakenteet ovat vahvaa profiiliputkea. Sähköhydraulinen, hiljainen tehopaketti (IP54) on kätevästi sovitettu pöydän alusrakenteeseen. Hyväksytty EN1570 ja ANSI/ASME normien mukaisesti. Nostokapasiteetit 1000 , 2000 ja 4000 kg.

Vakiorakenne ja turvallisuus

Vahva ja luotettava saksirakenne profiiliputkesta. Huoltovapaat tappihelat. Neljä irrotettavaa nostosilmukkaa helpottamassa asennusta ja siirtämistä. Leveä turvaväli saksivarsien välissä vähentää onnettomuusriskiä. Vuotoja vähentävä sylinterirakenne. Turvaventtiili estää tason laskeutumisen letkun vaurioituessa. Hiljainen hydrauliikkapaketti jossa ylikuormituksen estävä ohivirtausventtiili ja laskua vaimentava rajoitinventtiili. Pöytätason helmakehyksen kaikilla sivuilla kaksi turvakytkintä estämässä esineitä tai käyttäjää joutumasta puristuksiin. Ylä- asennossa kytkeytyvä turvakytkin. Eurooppalaisvalmisteinen korkealaatuinen vaihtovirtakoneisto, ohjausyksikkö (24V) varustettuna ylös/alas- ja hätäkatkaisimilla sisältäen 3 m kaapelin. Lisäksi 8 metrin verkkokaapeli 3-vaihe liitäntään (380V/ 16A mp).

Nostopöytä

Matalarakenteiset nostopöydät Sähköhydrauliset 1000 kg

Matalarakenteiset (55 mm) sähköhydrauliset nostopöydät ovat vapaasti sijoitettavissa esim. lattialle. Hiljainen hydrauliikkayksikkö on sijoitettu erilliseen koteloon (IP54) ohjauspaneelin yhteyteen. Hyväksytty EN1570 ja ANSI/ASME normien mukaan. Nostokapasiteetti 1000 kg.

Ajorampilla varustettu matalarakenteinen nostopöytä

Kun pöytätason korkeus on suljettuna vain 85 mm, voi nostopöydän sijoittaa suoraan lattialle ja kuormalavojen käsittely haarukkavaunulla on mahdollista ajoramppia käyttäen. Ramppi sisältyy toimitukseen.

U-muotoinen matalarakenteinen nostopöytä

U-muotoinen nostopöytä on suunniteltu kuormalavojen käsittelyyn haarukkavaunulla ilman uppoasennusta tai ajoramppia. Korkeus suljettuna vain 85 mm.

Vakiorakenne ja turvallisuus

Vahva ja luotettava saksirakenne. Huoltovapaat tappihelat. Neljä irrotettavaa nostosilmukkaa helpottamassa asennusta ja siirtämistä. Mekaaninen turvalukitus. Leveä turvaväli saksivarsien välissä vähentää onnettomuusriskiä. Vuotoja vähentävä kaksoissylinterirakenne. Turvaventtiili estää pöytätason laskeutumisen mahdollisen putkivaurion yhteydessä. Hiljainen hydrauliikkapaketti ylikuormituksen estävällä venttiilillä sekä laskunopeuden säätöventtiilillä. Pöytätason kaikilla sivuilla on turvakytkimillä varustettu helma estämässä esineitä tai käyttäjää jäämästä puristuksiin. Erillinen, eurooppalaista valmistetta oleva hydrauliikkayksikkö (AC) ohjauspaneelin (24V) yhteydessä. Mukana 3 m liitäntäkaapeli 3-vaihe sähkölle (380V/16Amp).

Nostopöytä SL1001

Kiinteät /Pyörillä varustetut nostopöydät 150-1000 kg

Uusi sarja nostopöytävaunuja, suurilla EUR -lavan kokoisilla pöytätasoilla 1200 x 800 mm. Tukevasta rakenteestaan huolimatta, on pöytien käsittely kevyttä. Pyörillä varustetut nostopöydät soveltuvat kokonsa ansiosta useisiin tehtäviin teollisuudessa, alihankinnassa ja varastossa. Tunnettua laatua ja käyttövarmuutta. Hyväksytty EN1570 ja ANSI/ASME normien mukaan.

Akkutoiminen nostopöytävaunu ES

Nosto ja lasku painonappeilla jotka ohjaavat eurooppalaista pumppuyksikköä (DC/700W). Huoltovapaat, pitkäikäiset saksalaiset akut joista riittää virtaa. N. 40 nosto- ja laskutapahtumaa yhdellä latauksella. Varusteet: Akku 75Ah/ 12V, sisäänrakennettu laturi kaapeleineen ja varaustilan näyttö.

Nostopöytävaunu jalkapumpulla BS

Nosto jalkapumpulla ja lasku kahvalla. Yksinkertainen ja luotettava rakenne takaa pitkän käyttöiän.

Kiinteät nostopöydät

Huoltovapaat helat saksinivelissä. Irrotettavat nostokorvakkeet pöydän käsittelyyn ja asennukseen. Saksivarsissa suuri varmuusväli loukkaantumisten välttämiseksi. Varmuusventtiili pöydän turvalliseen laskuun letkuvaurion sattuessa. Pumppuyksikössä matala äänitaso, sisäänrakennettu venttiili ylikuormituksen estämiseksi ja virtausrajoittimella varustettu venttiili hallittua laskunopeutta varten. Nostopöydän kaikilla sivuilla on kahdella kytkimellä varustettu turvareunus estämässä esineitä tai käyttäjää jäämästä puristuksiin. Yläasentoa varten on erillinen rajoitinkytkin. Korkealaatuinen Eurooppalainen pumppuyksikkö (AC). Käsipaneeli (24V) 3m kaapelilla jossa ohjaimet ylös/alas/hätä seis. Kahdeksan metrinen liitäntäkaapeli 3-vaihe virralle (380V/16Amp).

Kiinteä nostopöytä

Nostopöytävaunut Käsi- ja akkutoimiset / 150-1000 kg

BS sarja on laaja valikoima pyörillä varustettuja nostopöytiä mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin teollisuudessa, myymälöissä, arkistoissa, toimistoissa ja varastoissa tai missä vain tarvitaan ergonomista apua. Nostopöytävaunut ovat kevyesti liikuteltavia ja helppokäyttöisiä. Valikoimaan kuuluu sekä akku- että käsitoimisia ja korkealle nostavia tuplasaksivaunuja. Valikoimassa olevia kahta rullatasoversiota voi käyttää myös työkalun vaihdossa. BS-sarjan tuotteet ovat tunnettuja lyömättömästä laadustaan ja luotettavuudestaan. Hyväksytty EN1570 ja ANSI/ASME standardien mukaisesti. Nostokapasiteetit 150 - 1000 kg.

BS Nostopöytävaunut jalkapumpulla

Nosto hydraulisella jalkapumpulla ja lasku käsivivulla, yksinkertaista ja luotettavaa. Pitkäikäinen laite.

ES Nostopöytävaunut nostomoottorilla

Nosto ja lasku painonapeista liitettyinä eurooppala isvalmisteiseen hydrauliikkapakettiin (700W, DC). Huoltovapaa, pitkäikäinen saksalaisvalmisteinen akku jaksaa pitkään yhdellä latauksella. Varusteet: 70Ah/12V akku, sisäänrakennettu laturi 10Ah/12V, varaustilan näyttö ja latauskaapeli.

Nostopöytävaunut

Muita nostopöytia Ruuvi- ja poljintoimiset / 175-500 kg

Teräksinen Moottoripyöränostin

Teräksinen moottoripyörä-/pienlaitehuoltopöytä kaksitoimisella hydraulisella nostimella. Nosto ja lasku jalkapolkimilla. Suosittu ja hinnaltaan kilpailukykyinen huoltotaso korjaamoille ja harrastekerhoille. Rakenne teräsprofiilia ja teräspeltiä. Ajoramppi sisältyy. Nostokapasiteetti 500 kg.

Nostopöytävaunu Ruostumatonta Terästa

Helppokäyttöinen nostopöytävaunu ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Kampitoiminen. Nostosakset ja alusta alumiinia ja ruostumatonta terästä. Kääntyvät pyörät ja jalkajarru. Lattiaystävälliset pyörät. Nostokapasiteetti 175 kg.

Moottoripyöränostin