Silverstone

TTLift

Omni

Trukkien varaosat

Tampereen Trukki-Tarvike Oy
Multi System Power

Vehnämyllynkatu 2
33560 Tampere
puh. 03-356 1951
fax. 03-356 1953
trukki-tarvike@yritys.soon.fi
OMNI hallilämmittimet, mallisto

OMNI moniöljy- ja hallilämmittimet ovat ratkaisu kohoavien lämmityskustannusten minimoimiseen. Lämmityskustannuksista aiheutuvat kulut minimoidaan käyttämällä polttoaineena uusio- ja bioöljyjä. Lämmittimet kuolettavat itsensä käyttöasteesta riippuen jopa vuodessa!

Toiminnankuvaus:

Omni moniöljylämmitin on tarkoitettu lämminilmapuhaltimeksi lähinnä teollisuushalleihin. Hallilämmitin koostuu erillisestä polttoaineen siirtopumpusta ja poltin / tulipesä ja lämmönvaihdin yksiköstä (polttoainesäiliön ja piipun toimitus erillisellä sopimuksella). Laitetta ohjataan säädettävällä termostaatilla. Laite voidaan asentaa katosta riippumaan tai lattialle polttoainesäiliön yläpuolelle. Myös pelkkää poltinta ja pumppua toimitetaan erikseen.

Öljypumppu pumppaa öljyä säiliöstä polttimelle. Omnin patentoiman automaattisen esilämmityksen, virtauksen ja liekinvalvonta järjestelmän kautta öljy kulkeutuu polttimeen integroidun kompressorin tuottaman paineilman avulla suuttimelle. Suuttimen läpi kulkeutuva öljy puristuu hienoksi sumuksi tulipesään, jossa kahden elektrodin välissä oleva valokaari sytyttää sumun. Siitä syntynyt korkea lämpö (n.1200 °C) kulkeutuu tulipesän ja lämmönvaihtimien kautta puhaltimien avulla lämmitettävään tilaan.

HUOM. Paineilma, jota tarvitaan täydelliseen palamiseen saadaan polttimeen integroidusta kompressorista. Ei siis tarvita erillistä kompressoria ja siihen liittyvää putkitusta. Samalla säästyy sähköä.

Patentoitu OMNI- esilämmittimen rakenne ja toiminta varmistavat tasaisesti palavan kuuman liekin eri asteisilla öljyillä. OMNI- moniöljypoltin takaa poltettavan öljyn energiasisällön täydellisen hyödyntämisen. Tämän johdosta OMNI- polttimien hyötysuhde on markkinoiden korkein.

Huonetermostaatti sekä OMNI- polttimen oma elektrooninen ohjausyksikkö valvoo ja ohjaa polttimen toimintaa. Ohjausyksikkö huomioi myös öljylaatujen viskositeettierot, joten palamishäiriöitä ei esiinny. Laitteen valmistaja takaa että öljyn esilämmitysblokki ja suutin ovat nokeentumattomia, joten ne eivät vaadi puhdistusta.  Suuttimen vaihto viiden vuoden välein, tämä normaalista kulumisesta johtuen.

Katso oheinen diagrammi eri asteisilla öljyillä:

Diagrammi öljynkulutuksesta

Erittäin suuri hyötysuhde:

               OWH-150  OWH-250  OWH-350  OWH-500
ilmaa m³/h  6390            7590            10662        15294

Asennus

Lämmitin ja öljysäiliö päällekkäin asennettuna

Hallilämmitin ja öljysäiliö päällekkäin

Lämmitin ja öljysäiliö erilleen asennettuna

Hallilämmitin ja öljysäiliö erilleen asennettuna

Bi - versio - molemminpuoleinen puhallus

Molemmilta puolilta puhaltava lämmitin

Maksimaalinen lämmönkierto

Kaaviokuva lämmönkierrosta        
Lämmönvaihdin

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen lämmönvaihtimien "krympattu" saumarakenne eliminoi mahdolliset halkeamat, joita lämmönvaihteluerot voivat aiheuttaa hitsatuissa saumoissa.

Lämmittimen etuovi   Lämmittimen takaovi

Helposti avattavissa olevat saranoidut päätysuojat lämmittimen molemmissa päissä takaavat helpon pääsyn palotilaan ja lämmönvaihtimiin.

HUOM:

  1. Kaikki kuvat ja tiedot perustuvat viimeiseen saatavilla olevaan tietoon. Econoheat varaa oikeudet tehdä muutoksia tarvittaessa materiaaleihin, teknillisiin tietoihin ja malleihin ja mallimuutoksiin.
  2. Laitteet on valmistettu vain kaupalliseen ja teolliseen käyttöön. Asennus ja käyttö tulee perustua paikallisiin määräyksiin.
  3. Ulostuleva lämpöteho riippuu käytetyn öljyn lämpöenergiamäärästä.
  4. Ruiskupaine sama kaikille öljylaaduille. 
  5. Tulipesässä ei saa käyttää suodattimia.
  6.  Ulostulevan ilman maksimi lämpötila +93 C
  7. Pakokaasun lämpötila + 220C
  8. Tarkat suomenkieliset asennus- käyttö- ja huolto-ohjeet tulevat laitteiden mukana.

TURVAETÄISYYDET KAIKILLE MALLEILLE VÄHINTÄÄN:
Ylhäällä: 160mm
Alhaalla: 460mm
Sivulla: 460mm
Takaosa: 460mm
Edessä: 1220mm
Savupiipusta: 460mm
( Mitat ovat laitevalmistajan asettamat minimivaatimukset. Muista tarkistaa paikalliset määräykset. )

ENERGIAN KULUTUS:
OWH-150 Täydellinen lämmitin            8.0 amps   ( 1980 W )
OWH-250 Täydellinen lämmitin            8.5 amps   ( 2040 W )
OWH-350 Täydellinen lämmitin          10.0 amps   ( 2400 W )
OWH-500 Täydellinen lämmitin          11.0 amps   ( 2640 W )